NOROLAN METSÄSTYSSEURA RY

  HIRVIMIEHET
TAKAISIN ETUSIVULLE


Päivitetty 4.11.2019NOROLAN PEURAJAHTI
Seuruejahtina
Itsenäisyyspäivä viikonloppuna


pe 6.12 - su 8.12.2019
Kokoontuminen Myyrylässä klo 8.00.

Norolan ms alueella on peurakanta viime vuosina vankistunut siinä määrin, että Norola on seurana hakenut ja saanut neljä peuralupaa. Kannan vahvistumisesta kuuluu myös kiitos alueellamme peuranruokintaa harrastaneille!
Metsästys on siis luvanvaraista ja alustavasti jahti on tarkoitus aloittaa Myyrylän kartanolta. Jahtijärjestelyistä vastaa kesäkokouksen päätöksen mukaisesti Hirvivouti ryhmineen. 

Mukaan ovat kaikki seuran jäsenet tervetulleita. Jahtiin osallistumisen edellytyksenä on kuitenkin hirvimerkin voimassaolo ja asetuksen vaatimuksen mukainen ase-/ luodikko.

Jahtiin tulee muutamia ajavia koiria, joiden avulla metsästys suoritetaan.


JOHTOKUNTA


-------------------------------------------------------------Hirvipeijaiset on onnistuneesti pidetty.
Kiitokset kaikille vieraillemme sekä naisjaostolle...
HIRVIMIEHET


________________________________

HIRVENMETSÄSTYSOHJESÄÄNTÖ

Yllä olevasta linkistä saat ladattua itsellesi metsästykseen liittyvän ohjesäännön, jota päivitettiin keväällä 2016 ja ohjesääntö vahvistettiin yleisessä kokouksessa.

Asiakirja on PDF-muodossa.

---------------------------------------------------

UUSIA PUOLUSTUSVOIMIEN EDELLYTTÄMIÄ KÄYTÄNTEITÄ KYRÖNPELLON AMPUMARATA-ALUEELLA

Käyttäjälistat toimitetaan seuralta puolustusvoimille (Nimi, seura ja osoite), Viranomaisilla on oikeus saada tietoja, eikä tällöin GDPR-asetus koske tätä menettelyä.  
 


- Päivisin ampumaan tulevat henkilöt ilmoittautuvat Kyrönpellon puomilla ennen puolustusvoimien alueelle tuloa kenttäjohtajan apulaiselle numeroon 04 552 974 06 89.
           - ilmoituksella kirjataan kuka tulee, mistä seurasta ja monta henkilöä on mukana ampumassa
           - ilmoituksen jälkeen voi tulla alueelle aukaisemalla puomin.
           - puomi laitetaan kiinni, kun on tultu alueelle sisään

- Arki-iltaisin ja viikonloppuisin olevilla seurojen vuoroille seurat määrittävät vastuullisen henkilön Kyrönpellon ampuradan alueelle, joka hoitaa ilmoittautumisen.

- Arki-iltaisin ja viikonloppuna seuran vuorolla ampumaan tulevan yksittäisen henkilön ei tämän hetken ohjeen mukaan tule erikseen ilmoittautua.

- Arki-iltaisin ja viikonloppuna ampumaan tulevan ryhmän tulee ilmoittautua, jolloin yksi ryhmästä hoitaa ilmoittautumisen ja toimii vastuullisena ryhmästä poistumisilmoitukseen saakka.

- Henkilön on pidettävä mukana virallinen henkilötodistus tai ajokortti, josta henkilö voidaan tunnistaa tarkastusten yhteydessä

- Seuroihin kuulumattomille henkilöille ei myönnetä kulkulupia Kyrönpellon alueelle, mutta alueelle voi tulla ampumaan sellaisen henkilön vieraana, jolla on oikeus ampumaratojen käyttöön.

- Hirvikokeessa valvojat toimivat vieraiden ampujien isäntänä. Erillisiä ilmoittautumisia ei tarvita kokeeseen tullessa.   

Puomiin tulee kevään aikana ohje ilmoittautumisesta!

KARJALAN PRIKAATIN TOIMINTAOHJE PDF -MUODOSSA

 

Viralliset ampumakoevuorot löytyy myös osoitteesta https://riista.fi/metsastys/tapahtumahaku/

PS. Muistithan, että jahtiin osallistuminen edellyttää osallistumista kolmeen harjoituksen, joko Kyrönpellossa, tai muualla. Muualla tehdyistä suorituksista tulee esittää jotain dokumenttia. Kysykää jahtivoudilta lisää, jos on epäselvää... Hyvää kesän jatkoa ja syksyä odotellen.

-----------------------------------------------

Riistalaukaussimulaattori

Suomen metsästäjäliiton sivulla on mielenkiintoinen Eräkontin ja kiikarivalmistajan sponsoroima Riistalaukaussimulaattori, jolla voi virtuaalisesti harjoitella metsästystilanteita hirvelle, karhulle ja muille riistaeläimille.

Simulaattori ei toimi IPadilla eikä Android-tableteilla vaan tarvitsee toimiakseen PC-koneen.

MAC-tietokoneella toiminnasta ei ole tietoa. (Jos toimii MACissa, antakaa palautetta)